Eyeliner aanbrengen

10 Feb

Eyeliner elke vrouw zal dit product wel kennen. Het kan er voor zorgen dat je ogen beter naar voren komt en het ziet er natuurlijk mooi uit, als je het tenminste goed aan brengt. Vandaag wil ik jullie wat tips geven met hoe je het beste een eyeliner kan aanbrengen. Veel plezier met lezen.

 

Wanneer je eyeliner aan brengt kun je zelf weten. Breng je het aan voordat je oogschaduw op doet of nadat je oogschaduw op hebt gedaan. Als je het van te voren aanbrengt zullen kleine foutjes wel gemakkelijker te verbeteren zijn. Zorg er ook altijd voor dat er niet teveel eyeliner op je penseel zit, zit dit er veel haal de overtollige eyeliner er af met een zakdoekje.

 

Stap 1

Trek zachtjes aan je ooglid en begin vanuit je binnenste ooghoek, aan de rand van je bovenwimpers. Daarna trek je met je penseel een dun lijntje door naar de buitenkant. Wacht nu 10 seconden, zodat de eyeliner rustig op kan drogen.

 

Stap 2

Voor een meer nadrukkelijk effect, laat de eyeliner zoals hij er nu op zit. Voor een subtieler efeect, breng een klein beetje oogschaduw aan op de eyeliner met een klein penseeltje.

 

Stap 3

Gebruik geen eyeliner om de onderste wimperrand, hierdoor heb je kans dat je blik zal verharden en je hebt kans dat het in je oog gaat prikkelen. Als je dit toch wil doen, gebruik dan liever een oogschaduw van een donkere kleur of een kohlpotlood.

 

Hier nog een filmpje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: