Make-up tips bij huidproblemen

29 Jan

Wanneer we met verschillende huidproblemen te maken krijgen, kan make-up een echte redder in nood zijn. Hierbij kun je denken aan puistjes, een glimmende huid of rimpeltjes. Door jezelf op te maken op de juiste manier, zal niemand iets van je huidproblemen merken. Hieronder kun je een aantal tips lezen.

 

Grote poriën:

Veel van jullie zullen het wel herkennen. Grote poriën die je door je make-up heen ziet. Hierbij kan ik maar een tip geven en dat is elke week je gezicht stomen. Ook kun je je foundation warm wrijven tussen je handen en daarna op je gezicht aanbrengen. Doordat je de foundation warm maakt zal de sneller in de huid trekker waardoor de huid er egaler uit zal zien.

 

Glanzende huid:

Ook deze zal jullie misschien wel bekent voor komen (mij wel in iedergeval). Namelijk overmatig talgproductie waardoor je gezicht gaat glanzen. Dit kun je makkelijk camoufleren met een matte olievrije foundation en poeder. Ook zou je blotting paper kunnen gebruiken, dit zijn kleine papiertje die het overtollig talg van je gezicht halen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: