Review: Essence circus circus nagellak.

10 Dec

Essence 03 applause, applause

Prijs: € 2,97

Verpakking:

De verpakking lijkt een beetje op een lipgloss of een mascara die 2 kanten heeft, beetje vreemd maar wel leuk. Voor de rest is hij gewoon transparant waardoor je gelijk de kleur ziet, handig!! Ik vind het zwarte middenstuk met gouden letter wel mooi, heeft iets chic vind ik en met dat rode staat het helemaal mooi. De kleur is gewoon rood aan de ene kant en glittertjes aan de andere kant.

Inhoud: 2×4 ml

De nagellak zelf:

Zoals alle nagellakjes van Essence en waarschijnlijk bijna alle nagellakjes ruikt deze echt niet lekker. De droogtijd en longlasting zijn perfect. Hij droogt snel en blijft echt 3 dagen zitten. Van de rode kleur hoef je maar 1 laagje aan te brengen dan dekt hij eigenlijk al perfect, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om 2 laagjes aan te brengen. De kleur is ook echt een hele mooie rode kleur en die glittertjes voegen er net nog iets extra aan toe.

Conclusie:

Een fijn lakje, die na 1 keer eigenlijk al goed denkt, die best lang blijft zitten en die snel droogt. Heerlijk! Die glittertjes vind ik iets vinden, maar dat komt omdat ik niet echt vind dat ze iets toe voegen maar dat is voor iedereen anders natuurlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: